Etiket Sonuçları: ram

Sayın Velilerimiz,

Kıymetli Öğrencilerimiz,

19 Nisan 2021 Pazartesi günü itibariyle  uygulanacak sınıf bazlı ders programımız ektedir.

12. sınıflarımızda, kırmızı renk ATÖLYE ve OKUL yazan derslerimiz okulumuzda yüz yüze, diğer derslerimiz uzaktan işlenecektir.

9. 10. Ve 11. Sınıf derslerimizin tamamı EBA sistemi (https://www.eba.gov.tr)  üzerinden UZAKTAN eğitim yoluyla işlenecektir.

Fevziye Tezcan MTAL olarak Atamızı andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramı, tarihi şan ve şerefle dolu necip Türk milletimizin övünç kaynağıdır. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle, geleceğe güvenle bakacağız.

Bütün şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun