Kocaeli İl MEM Şube Müdürümüz Akın BAYDERE'yi Ziyaret

İlimizde kısa süre önce göreve başlayan Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürümüz Akın BAYDERE'yi ilçemizde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri olarak, okul müdürlerimizin temsiliyle ziyaret ettik. Kendisine hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Sayın Şube Müdürümüz Akın BAYDERE, kendisini ziyarette bulunan okul müdürlerimizi çok sıcak ve samimi bir tavırla karşıladı. Kişisel tanışmaların yanı sıra, okullarımızı daha yakından tanımasına yardımcı olacak isabetli sorularla da mesleki eğitim konusuna yönelik hâkimiyetini göstermiş oldu. Görevine daha çok yakın zamanda başlamış olmasına rağmen, ilimiz ve ilçemiz özelinde mesleki ve teknik eğitim çalışmalarındaki verimi artırmak adına yaptığı tespitleri, önerilerini memnuniyetle dinledik. Kendisinin konusuna hakimiyeti, işine odaklılığı, kısa süre içerisinde kazandığını gösterdiği görev alanı hakkındaki yüksek farkındalığı, nezaketi, okul müdürlerimiz için moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Kendisini uygun olduğu ilk fırsatta okullarımızı ziyaret etmesi, okullarımızı daha yakından tanıtabilmek için ilçemize davet ettik. Şube Müdürümüz Sayın Akın BAYDERE'ye gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyor ve tekrar Kocaeli'mize hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

19-10-2023

Ufuk AYDEYER (Akçakoca MTAL), İbrahim ŞEN (Kartepe MTAL), Cevdet OFLUOĞLU (Yıldız Entegre MTAL), Şube Müdürü Akın BAYDERE, Hatice SANCAK (Kamer Öncel MTAL), Murat PALA (Fevziye Tezcan MTAL), Coşkun CEBECİ (Özel KOTO AOSB MTAL)

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 00:01 - Görüntülenme: 132