Öğretmenlerimiz Türkiye Şampiyonasına Katıldı

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen kamu kurumları spor oyunlarında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı ile yer almıştır. Bölge turnuvasından birincilikle şampiyonaya yükselen takımda okulumuzdan Selma SOYBELLİ ve Betül NAMLI bizleri temsil etmiştir.

Türkiye şampiyonasında öğretmenlerimizin de bulunduğu takımımız Milli Eğitim takımlarını Kocaeli 3 - 1 Antalya, Kocaeli 3 - 0 Çorum, Kocaeli 3 - 0 Van sonuçları ile geçerek finale adını yazdırmıştır.

Finalde Ankara MEM ile oynayarak 3-1 kaybetmiş ve turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştır. Okulumuzu ve ilimizi temsil eden iki öğretmenimiz ile Ayça SARI, Senem KILIÇ, Lale MAVUK, Zuhal KILIÇ, Gizem KAYA, Ece Işık BİLGİÇ öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

13-11-202313-11-2023

Yayın: 13.11.2023 - Güncelleme: 13.11.2023 16:28 - Görüntülenme: 169