SABAH SPORU GELENEĞİ BOZULMADI

kulumuz öğrenci ve öğretmenleri, Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında düzenli fiziksel aktife alışkanlığını kazandırmak amacıyla her sabah spor yapıyor.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri güne farklı bir uygulamayla başlıyor.

Öğrenciler her gün derse girmeden önce okulun bahçesinde öğretmenler eşliğinde sabah sporu yapıyor. Spor yapan Öğrenciler derslere daha zinde girmesi sağlanıyor. Sabah sporu sayesinde, öğrencilerin okula geç kalma sorunun da ortadan kalkmaktadır

Beslenme Dostu Okul Projesi ile okullarda Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programının "Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması", "Beslenme Dostu Okul Projesi" ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedefleniyor.

Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Akın AK'a ve Selma SOYBELLİ'ye şükranlarımızı sunuyoruz.

10-10-201710-10-2017

Yayın: 10.10.2017 - Güncelleme: 15.02.2021 21:54 - Görüntülenme: 305