Murat PALA - Okul Müdürü

Misak-ı Milli´nin doğu ve batı sınırlarından, Selanik ve Batum´dan göçüp, Kocaeli´nin Bahçecik ve Ferhadiye´sine yerleşmiş ailelerin bir ferdi olarak, 1971 yılında İzmit´te doğdu. Daha çok, ailesinin 1948´den beri ikamet ettiği Derince´li olarak görür kendisini.

Öğrenim hayatını sırasıyla;

Derince Cumhuriyet İlkokulu,

Derince Lisesi  (Ortaokul kısmı),

Körfez EML – (Elektronik Bölümü),

Gazi Üniversitesi Teknik  Eğitim Fakültesi  (Elektronik Öğretmenliği)

Kocaeli Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü,  Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programında tamamlamıştır.

1994 yılında Ankara  Çubuk´ta  Elektronik öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Sonra sırasıyla Körfez MTAL (Öğretmen, Atölye Şefi),  Hereke Nuh Çimento MTAL (Müdür Yardımcısı) ve Derince Çınarlı MTAL (Öğretmen, Atölye Şefi) okullarında görevini sürdürdü.  30 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle okulumuza müdür olarak atanmıştır.

Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.