T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KARTEPE - Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni eTwinning Projemiz: Çevreye Duyarlı Okul İklimi Oluşturma

Okulumuz 14.02.2022 tarihi itibariyle Ankara'da bulunan Şehit Aytekin Kuru Anadolu Lisesi ortaklığı ile bir eTwinning projesine adım atmıştır. "Çevreye Duyarlı Okul İklimi Oluşturma" adını verdiğimiz projemiz okulumuzdan Psikolojik Danışman Füsun TUFAN ve İngilizce Öğretmeni Gökmen GÜNEY tarafından yürütülmekte, toplam 7 öğrencimiz de aktif olarak proje çalışmalarında görev almaktadır.

Proje onay sürecinin tamamlanmasının ardından Bursa'da bulunan İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ankara'da bulunan Sincan Ahmet Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de proje ortakları olarak çalışmaya katılmıştır.

Projemizde, öğrencilerimize çevre konusunda duyarlılık kazandırırken bu kazanımı okul geneline yayarak çevre konusunda duyarlı bir okul iklimi oluşturmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de öğrencilerimizin başka okullardaki öğrenciler ve öğretmenler ile çalışabilme, iletişim kurma ve işbirliği yapma becerilerini geliştirmeyi, kendilerine olan özgüvenlerini artırmayı ve teknolojiyi kullanmanın yanı sıra Web 2.0 araçlarının kullanımını da öğrenip geliştirmelerini hedefliyoruz.

Proje tanıtım videomuz:

 

 

Proje öğrenci ekibimiz:

 

26-02-202226-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2022 - Güncelleme: 26.02.2022 22:59 - Görüntülenme: 212
  Beğen | 8  kişi beğendi